Tuesday, July 24, 2012

Susahnya nak dapat BE


4 Ramadhan 1433: Salam Ramadhan Al-Mubarak

Aku selalu baca blog-blog yang hebat memberitahu tip untuk mendapatkan buffered earning. Dulu aku mudah nak dapat BE. Tapi semenjak blog tumbuh bagaikan cendawan memang susah sangatlah nak dapat BE sedangkan blog aku pun traffic tak tinggi sebab malas nak update blog. hehe.

Banyak blogger cakap kena selalu update survey selain dari traffic tinggi. Jawapan dari Nuffnang team pun memberitahu jawapan yang sama. Kena update survey selalu sebab nanti senang advertiser nak jumpa blog kita. Dan... Ia sangatlah berkesan. Dulu mudah saja nak dapat BE walaupun malas blog. Sekarang erm sadis. Jarang plak tu. Tapi dengan cara ini dapat jugaklah BE. =)