Wednesday, November 27, 2013

Siti Nurhaliza My Idol




Time dia muda-muda nih. sangat  Nostalgia. Aku kan suka nostalgia2 nih.

Berapa banyak daa aku ada idola nih?? Dari idola budak kecik sampai lah ke idola orang tua. like Warret Buffet? tua dah kan tok wan tuh. Nak buat macam mana kan hati kalau dah suka apa pun tak boleh kata dah. Last but not least sponge bob lah idola aku yang paling da best. ngeh.ngeh.

Kagum dengan sikap beliau dari gadis kampung. Sekarang wanita metropolitan. Padahal dulu-dulu orang hina ja gadis kampung. Kampung-kampung pon. bukan macam hg. menyusahkan hidup orang lain. Dah tak dak keja lain jaga tepi kain orang. haha. OK full stop la kot. EMO sat.


Andai terkasar bahasa maafkan saya ya. Kadang-kadang aku sendiri pon suka terlajak. Maklumlah tak ada pedal break.