Friday, September 5, 2014

10 Tips Kecantikan


Salam.

Sedikit info mengenai kecantikan. Kena rajin minum air banyak. It's good for skin. Aku selalu amalkan. Sebab hari-hari kena minum. haha.  Tips paling mudah. Yang lain-lain tu extra bonus la nak bagi nampak cantik. Yang penting senyum selalu dan hati mau ada banyak positif. Optimism. Kita nak natural beauty bukan plastic beauty. =)

Tapi kalau cantik ja di muka perangai tak cantik. Nak buat apa. Tambah sikit lagi jaga attitude sikit akan ubah segala-galanya tentang persepsi diri kita. Diri kita sendiri pun rasa happy dan bahagia. Kebahagiaan tidak bergantung pada duit. Tapi cukup rasa bahagia di hati. Duit banyak, jadi orang hebat mana pun kalau susah hati, otak serabut. Mau ka hidup macam tu? Perangai bergantung kepada individu itu sendiri. Kalau nak berubah "di mana ada kemahuan, di situ ada jalannya" ^_^

Thanks Pinterest for the infographic.