Sunday, December 15, 2013

The Hobbit : Desolution of Smug (2013)

Old and nostalgic gila gambaq. kesian kat aku. Tak dak sumbangan ka untuk aku beli camera DSLR da la.

The hobbit incoming!. hehe. Penat taw tunggu setahun. Last-last ending dia tetiba macam black out pastu kuar sari kata ja. no ending. ha.ha. macam tergamam sat aku dalam pawagam tuh taw. It means kena lah tunggu tahun depan pulak. Kalau nak tahu cerita selanjutnya. Tak perlu cerita panjang-panjang. Pergi pawagam tengok sendiri. hehe.

Trailer :


Last but not least,

Lama sangat dah mengidam dengan buah strawberri nih tau. Aku tak tahu kenapa tapi body aku perlukan sangat kot khasiat dari buah nih. ha.ha. Macam tak munasabah alasan aku tuh. hiks.