Sunday, January 19, 2014

Captain Phillips (2013)



orang somalia yang sebenar hijacking Maersk Alabama
Based on true story. Excited jugak nak tengok sebab nak tahu jugak kalau berlaku di reality bagaimana situasinya kan. Captain Phillips kena hijacking dengan puak lanun Somalia. Isk. Kesian. Captain Phillips sampai trauma sebab hampir-hampir nak mati kan ingat dah tak boleh jumpak family siap tulis surat kot-kot tak jumpak dah. Kalau aku pon terketaq-ketaq dah. Best jugaklah. Bolehlah. Nak kata best sangat tak lah best sangat. Tapi kalau nak tengok boleh try tengok sendirik baru tau. he.he. 

Captain Phillips yang sebenar sebelah kanan

Klik link bawak nih untuk tengok full movie.

Nak join giveaway klik link bawah ni