Saturday, October 5, 2013

Review: KL Gangster 2


Walaupun filem dah kena sabotaj. Aku pegi tengok di pawagam. Nak support la konon. Sapa lagik nak support filem Melayu kalau bukan aku orang Melayu kan?

Filem KL Gangster 2 sangat best bagi yang suka filem-filem adventure macam tuh. Boleh p international dah kot. Lawak ada. Drama ada. Ganas pon ada. Suma ada. Mamak juai tosei xda. Tapii ada unsur-unsur macam tak sesuai pulak untuk tontonan umum sebab bukan culture kita kan. Tak boleh nak cerita panjang lebar la der. Nak taw best ka tak best kena tengok sendirik ler. hehe.