Wednesday, April 25, 2012

10 Most Handsome Man in the World

1.Robert Pattison
Hensem kah dia ini? Ramai orang kata dia hensem. Tapi aku rasa biasa aja dia ni

2.Tom Cruise
Hensem! walaupun dah tua. Tapi ada gayanya.

3.Taylor Lautner
Sorry Taylor anda tak hensem la bagi saya. hehe. Biasa-biasa aja.

4.Elvis Presley
Elvis? boleh tahan.

5.Paul Walker
Hensem gak. Tapi tak style la.

6.Zac Efron
Hensem tak hensem. Biasa aja. Maybe sebab bukan taste aku. haha

7.William Levy
Hensem gak la

8.Denzel Washington
Hensem gak. Kalau Mj macam ni mesti hensem

9.Keanu Reeves
Keanu reaves!! sangat hensem. hehe. walaupun serabai. tapi picture ni saja silap depa ambik time dia serabut serabai

10.Prince William
Tak hensem. Tak kacak. Bukan taste saya. Walaupun ramai kata dia hensem. Tak tau pasai pa. Tapi dia lelaki idaman saya. hehe. sebab ada leadership style dia yang tersendiri dan character dia yang tersendiri. Dia sangat gentlemen mungkin sebab dia dari royal family dan di didik sedemikian. Tapi tak semestinya. Orang biasa pun boleh jadik gentlemen. ;)
 kredit to http://www.wallpaperama.com