Wednesday, August 1, 2012

The Dark Night Rises (2012)


The Dark Knight Rises! Batman is coming... Jom tengok online bagi yang belum tengok. Tak mampu nak tengok kat pawagam tengok online saja. hihi

Filem adventure dan action. Ada satu babak tu kesian kat batman kena belasah terok. Baru nak jadik hero.Sekali kena humban penjara dalam gaung tuh. Kalau nak keluaq dari situ kena panjat sendiri kalau lepas boleh lah bebas. Tapi selalunya jarang lah lepas. Tapi well Batman mesti kena lepas jugak kan. Hero kot. haha


In the end, berjaya jugak Batman hapuskan bom atom. Batman pun 'mati'. Tapi orangnya masih hidup. Aku ingatkan Batman tu mati masa nak hapuskan bom atom tu. Buat suspen. Dah nak sedih Hero mati. Jasamu dikenang, batman. Dalam cerita tu la. hehe.

Aku tak faham sangat keseluruhan cerita nih sebab suara tak jelas subtitle lagi tidak ada. Yang aku tahu kes nak balas dendam. Tapi gara-gara nak jugak tengokkan. Semua orang asyik cakap best. So, jenguk-jenguklah dulu jalan cerita nanti boleh download yang HD sikit. Kalau nak tahu cerita selanjutnya kena lah tengok sendiri kalau tak nanti tak suspen da. kiks.


Layan...